В тази статия ще обясним как се добавят промоции в онлайн магазина, като става дума за продукти в промоция.

Особеното тук е, че няма отделен сектор, чрез който се избира кои продукти да са в промоция, а добаването на промоции става отделно за всеки продукт.

За да добавите промоция, влезте във Вашия онлайн магазин -> Каталог -> Продукти. Изберете продукта, за който ще добавяте промоция и продължете с [Редактиране].

След като заредите страницата с редакция на продукта избирате таб “Промоции” и натискате “Добави промоция”.
Достатъчно е само да въведете промоционалната цена на продукта, след което натискате Запазване.

Допълнително може да въведете Начална и Крайна дата за валидност на промоцията.

Процедурата се повтаря за всеки продукт, който желаете да бъде на промоция.

7 коментара по Как се добавят промоции в онлайн магазина?

 1. От PIC33 на 13.04.2011

  Освен ценова на много места се използва и подаръчна промоция може ли да се получи и тук?
  Пример: Закупувайки артикул А получавате подарък артикул В.

  • От rexcart на 14.04.2011

   Могат да се използват подобен тип промоции, но ще е необходимо да се разработи допълнителен модул за това, тъй като няма как да се постигне с текущия модул за промоции. Ако проявявате интерес, моля да се свържете с нас.

 2. От dimo.kirilov на 11.08.2012

  Моля да разясните за какво служи полето “Приоритет”. Мислех си, че стойността на това поле подрежда промоционалните продукти в желания от мен ред, но се оказва, че те се подреждат по азбучен ред, независимо от стойността му. Какъв е начинът да подредя продуктите по мое желание?

  • От RexCart на 12.08.2012

   Подреждането се извършва посредством “Последователност в подредбата” полето, а Приоритет, когато става дума за промоциите, се използва когато имате повече промоции и това поле определя коя от промоциите да се начисли първа, коя втора и т.н.

 3. От dimo.kirilov на 06.09.2012

  Открих интересен бъг, свързан с модул промоции. Когато клиентът влезе в своя профил, продуктите в модула престават да се визуализират. Когато излезе, отново се появяват. Надявам се, че ще проблемът ще бъде коригиран.

  • От dimo.kirilov на 06.09.2012

   Лека корекция – проблемът се появява, когато когато клиентът е регистриран в друга клиентска група (например “Търговец”).

   • От RexCart на 18.09.2012

    Проверете в модула за промоции за коя клиентска група са активни промоциите. Вероятно са активирани само за клиента и е нормално като търговци да не ги виждат.

Вашият коментар